Een akoestische piano of vleugel kopen met de beste prijs/kwaliteitsgarantie!

Toetsencentrum Richard van Rijswijk is de betere ambachtelijke pianovakhandel, met veel liefde voor het vak, waarbij de koper, het instrument en de pianomuziek centraal staan. Er is voldoende keuze aan instrumenten van vooral gerenommeerde kwaliteitsmerken.

Veel beginnende pianisten kiezen een ‘op stap’ akoestische piano. Toetsencentrum Richard van Rijswijk heeft altijd zowel ‘op stap’ occasions als nieuwe piano’s tegen een zeer scherpe prijs.

Richard van Rijswijk levert alleen merken die zonder twijfel de beste prijs/kwaliteit bieden.
Dit komt door zijn kritische keuze bij de inkoop en/of inruil van aangeboden instrumenten. Richard van Rijswijk helpt je persoonlijk met het maken van de juiste keuze met het budget dat bij je past.

Richard van Rijswijk is importeur van de kleine Italiaanse bouwer Schulze Pollmann handmade masterpiece topklasse piano’s en vleugels.

Puur Italiaans design en topklasse materialen samen verenigd in een klankrijk instrument met een fantastische speelaard!

Er is al een Schulze Pollmannpiano in de studioserie leverbaar vanaf € 4.230,00 en vleugels vanaf € 14.290,00

Eveneens is Richard van Rijswijk Authorized Kawaidealer voor alle akoestische piano’s, vleugels en digitale piano’s van dit merk.

Kawai akoestische piano’s zijn leverbaar vanaf € 3.874,00 en de vleugels vanaf € 11.988,00

“Een Schulze Pollmann masterpieceserie vleugel kan desgewenst zelf worden uitgezocht in de fabriek in San Marino. Hetzelfde geldt voor de Kawai vleugels bij Kawai Duitsland in Kleve.”

Toetsencentrum Richard van Rijswijk biedt bij aankoop van een akoestische piano of vleugel piano altijd schriftelijke omruilgarantie aan. Wanneer je binnen 1 jaar de piano inruilt voor een mooier en kwalitatief beter instrument, dan wordt de aanschafprijs van de vorige piano met de prijs van de nieuwe aanschaf verrekend. Zo kun je stapsgewijs de kwaliteit van je piano laten meegroeien met het niveau van je pianospel.

De showroom is alleen op afspraak geopend, ook ‘s avonds en in het weekend. Maak een afspraak zodat je ongestoord en op je gemak kunt spelen/vergelijken, in een akoestiek vergelijkbaar met de huiskamer, en vooral kunt genieten.

ADRES

Pianoleskrimpen
Richard van Rijswijk