Koop een piano met unieke omruilgarantie bij PianolesKrimpen Richard van Rijswijk

Als pianovakman heb ik mooie piano’s in de aanbieding, zowel nieuw als occasions met soms niet meer dan een kleinigheidje aan het kastwerk.

De piano’s zijn altijd van goede kwaliteit, stemvast, fijne klankkleur en met een perfect afgeregeld mechaniek.

“Occasions met een jaar garantie op het binnenwerk. Daar kun je weer jaren mee vooruit. Nieuwe piano’s van 5 tot 10 jaar garantie!”

Voor zowel nieuwe als occasions hanteer ik een unieke omruilgarantie

Zo doen we dat:

Samen met jou zoek ik de piano die bij je past. Blijkt, bijvoorbeeld na twee maanden, dat de gekochte piano toch niet het instrument is waar je blij mee bent, dan bied ik mijn unieke omruilgarantie aan en zoek je een andere piano, in dezelfde prijscategorie of duurder uit. Kies je voor een duurder instrument, dan wordt het aankoopbedrag van je eerdere keuze verrekend met de nieuwe piano. Dit kan tot zelfs een jaar na aankoop!

Als je ná een jaar een betere, duurdere of piano in een andere kleur wenst dan wordt het aankoopbedrag minus de door mij afgedragen B.T.W. verrekend.

Voorwaarde voor recht op omruilgarantie is wel dat de halfjaarlijkse stem/onderhoudsbeurt door het Toetsencentrum is verricht.

“Mooier kan ik de aankoop van zo’n prachtig instrument als een piano niet maken”

Ik kan er eerlijk bij vermelden dat het zelden voorkomt dat iemand bij het Toetsencentrum niet de goede piano heeft gekocht. Als ervaren pianovakman ben ik in staat voor jou die piano te kiezen, waar jij blij mee bent en waar je jaren plezier van hebt.

ADRES

Pianoleskrimpen
Richard van Rijswijk