Garantie

Bij ToetsencentrumRichard van Rijswijk koop je zonder risico een piano of vleugel. Voor alle instrumenten geldt, zowel nieuw als gebruikt, van 1 jaar tot 5 jaar garantie.

Groeigarantie

Wanneer je je verder ontwikkelt in het pianospelen is de kans aannemelijk dat je hogere eisen gaat stellen aan de klank en speelaard van het instrument.

Zou je besluiten om binnen 1 jaar na aanschaf van een piano Bij Toetsencentrum Richard van Rijswijk te willen groeien naar een beter instrument dan krijgt je het volledige aankoopbedrag in mindering van het nieuw te kiezen instrument. Dit geldt zowel voor nieuw als occasion. Er moet wel een prijs verschil van ongeveer € 3.000,00 of hoger zijn ten opzichte van de eerder aangeschafte piano om DIE betere kwaliteit in huis te halen.

 

Deze groeigarantie geldt eveneens voor een digitale piano. Ruil je binnen 1 jaar het bij het Toetsencentrum Richard van Rijswijk gekochte instrument in voor een akoestische piano, dan krijg je de aanschafwaarde in mindering van het nieuw te kiezen instrument. Dit geldt voor zowel een nieuwe als occasion piano of vleugel.

Omruilgarantie

Richard van Rijswijk neemt zijn adviserende taak zeer serieus. Daarom kan hij de volgende uniek omruilgarantie op akoestische piano’s en vleugels bieden. Ben je niet blij met het geadviseerde en door jou aangeschafte akoestische instrument dan kun je deze binnen 3 maanden omruilen voor een duurder of beter instrument. Het enige dat je betaald zijn het prijsverschil en de transportkosten.

ADRES

Pianoleskrimpen
Richard van Rijswijk