Toetsencentrum Richard van Rijswijk is een authorized dealer van Medeli en Kawai!

Je hebt al een Medeli digitale piano vanaf € 499,00 en een Kawai vanaf € 649,00

Een digitale piano kan een uitkomst zijn bij gebrek aan ruimte of wanneer je denkt de buren niet te willen storen. De klank van een digitale piano is tegenwoordigerg goeden ook de aanslag van het klavier benadert die van een akoestische piano. Een digitale piano is met hoofdtelefoon te gebruiken en is in aanschafprijs aantrekkelijk.Ook hier geldt hoe hoger de prijsklasse hoe beter het geluid, speelaard en afwerking van het meubel.

Digitale piano met de kwaliteit van een akoestische piano

Tegenwoordig heeft Kawai digitale piano’s vanaf € 1.825,00 in de vorm van een akoestische piano of vleugel, immers het oog wil ook wat!

Kawai is toonaangevend in de digitale piano wereld met op dit moment een realistisch gevoel in aanslag en toonkwaliteit van een akoestische piano.

Verder zijn er meerdere klanken te gebruiken (zoals diverse pianogeluiden, vintage piano’s, orgels, clavinet, strings en vaak ook blazers) nog uitgebreider zijn digitale ritmepiano’s.

Midi, USB aansluitingen zijn te gebruiken i.c.m de computer en zijn standaard. Deze bieden diverse muzikale mogelijkheden zoals meespelen, opnemen, eigencomposities maken in notenbeeld.

Kwaliteit en goede service

Medeli en Kawai zijn zeer grote spelers in de markt van de digitale instrumenten en bieden goede digitale piano techniek met als belangrijkste kenmerk een authentieke pianoklank, natuur getrouwe speelaard en een zeer goede service .Niet onbelangrijk mocht het een keer nodig zijn.

 

Digitale piano kopen met omruilgarantie

De unieke omruilgarantie van Toetsencentrum Richard van Rijswijk geldt ook bij aankoop van een digitale piano.
Een digitale piano is voor de meeste pianisten een opstap naar een akoestische piano. 
Koop je bij het Toetsencentrum een digitale piano en je wilt deze binnen 1 jaar inruilen voor een akoestische piano dan krijg je volledige aankoopbedrag terug.

ADRES

Pianoleskrimpen
Richard van Rijswijk